..eSin.. Üye
Mesaj Sayısı : 32 Puan : 80 Doğum Tarihi : 11/08/96 Kayıt tarihi : 24/07/09 Yaş : 28 Nerden : Melike ♥ İş/Hobiler : Aşk,Can,Herşey Melike'm ♥ Lakap : Lakap Kullanmıyorum.
| Konu: Melike'mle Röportajım (: Cuma Tem. 24, 2009 3:25 pm | |
| O gün en mutlu günümdü Melike'min yüzünü gördüm,elini tuttum ve sarıldım.Şimdi röportajımı buraya koyacağım..
Esin:Merhaba,ilk önce benim ile röportaj yapmayı kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Melike:Ne demek,seve seve.. Esin:İlk sorum ile başlamak istiyorum.The MisSweet'i kim kurdu ? Melike:MisSweet'i ben kurdum.Yani The Veronicas'tan konu açılmıştı,bende Buket'e bu grubu tanıttım ve çok sevdi.Bende bizde grup olmalıyız dedim ve böyle başladı herşey,daha sonrada sizin gibi cıvıl cıvıl fanlarımız oldu. Esin:The MisSweet'in anlamını biliyoruz o yüzden sormayacağım.İkinci sorum ise:İlk albümünüz ..She İs Miss Sweet ( O,Bayan Tatlıdır) dı.Ve albümünüzde 6 şarkı vardı.Ben kendi şahsıma konuşayım çok beğenmiştim albümünüzü.Peki 2. albüm ne zaman olacak ? Melike:Bunun için kesin bir cevap veremem,yapımcı ve müzik şirketimizle konuşunca gerekli bilgiyi sunacağım. Esin:Peki turneler veya konserler var mı ? Melike:Bilmiyoruz ama 2 yerde konser vermek istiyoruz.İstanbul ve Sakarya'da. Esin:Umarım verirsiniz sabırsızlıkla bekliyorum..Bir ricam var canlı canlı bir şarkıyı söyler misiniz ? Melike:Şimdi mi ? Esin:Sorun olmazsa tabikii. Melike:Peki o zaman diyerek şarkıya başlar..
"The lights are out and I barely know you We're going up and the place is slowing down I knew you'd come around
You captivate me, something about you has got me I was lonely now you make me feel alive Will you be mine tonight?
Take me on the floor (dadada da dadadada) I can't take it any more (dadada da dadadada) I want you, I want you, I want you to show me love Just take me on the floor (dadada da dadadada) I can give you more (dadada da dadadada) You kill me, you kill me, you kill me with your touch"
Melike:Yeter bence (gülüyor). Esin:Çok teşekkür ederim.Sanırsam en sevdiğiniz şarkı Take Me On The Floor. Melike:Evet tüm şarkılarını beğeniyorum ama bu şarkı benim için ayrı. Esin:Peki neden sizi Buket ile göremiyoruz ? Melike:Biz aslında hep birlikteyiz ama basına görünmemek istiyoruz. Esin:Bu güzel söyleşi için teşekkür ederim. Melike:Ben teşekkür ederim,çok zevkli geçti... Esin:Bir ricam daha olucak. Melike:Dinliyorum. Esin:Bir fan clube üyeyim ve bu sitey sizinde üye olmanızı istiyoruz olur musunuz ? Melike:Bilmiyorum,net bir cevap vermem.. Esin:Tekrar teşekkürler,iyi günler. Melike:Sanada diyerek beni öper ve röportajda burada biter..
| |
|
Fathma HiperAktif Üye
Mesaj Sayısı : 114 Puan : 115 Doğum Tarihi : 09/02/98 Kayıt tarihi : 25/07/09 Yaş : 26 Nerden : Melike'min Yanından.. İş/Hobiler : The MisSweet Şarkılarını Dinlemek Lakap : Fatoş
| Konu: Geri: Melike'mle Röportajım (: C.tesi Tem. 25, 2009 12:55 pm | |
| Senin yerinde olmak isterdim Esin'cim,röportaj çok mükemmel olmuş,canlı seside harikadır.Teşekkürler. | |
|
Ays * HiperAktif Üye
Mesaj Sayısı : 192 Puan : 192 Doğum Tarihi : 10/11/99 Kayıt tarihi : 25/07/09 Yaş : 25 Nerden : Buket'm Yanından.. İş/Hobiler : Buket , Buket , Buket ! Lakap : Ays
| Konu: Geri: Melike'mle Röportajım (: C.tesi Tem. 25, 2009 4:02 pm | |
| Mükemmel bir röportaj teşekkürler. | |
|